Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een PMT traject gemiddeld?

De kosten voor de behandeling hangen hangen af van verschillende factoren. Vooral de hulpvraag (het doel) speelt hier een grote rol in daarnaast hoe snel het lukt om het geleerde toe te passen. Neem contact op met Pro Move Therapie voor meer informatie over de kosten.

Een orientatie gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Hoe lang duurt een PMT traject?

De duur van de therapie is afhankelijk van de complexiteit van de problemen. Een algemene indicatie is dat de therapie voor kinderen/jongeren 20-25 sessies duurt en voor volwassenen 10-15 sessies.

Is er een wachtlijst op dit moment?

Op dit moment is er een korte wachtlijst van ongeveer 1 a 2 maanden

Wordt psychomotorische therapie vergoed?

De kosten van de therapie worden door verschillende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de vorm van verzekering (aanvullende pakketten). Klik hier om meer informatie te vinden over de zorgverzekeraars die PMT geheel of gedeeltelijk vergoeden. 

Mijn advies is hierover contact op te nemen uw zorgverzekeraar of dat van uw zoon/ dochter en daarbij te vermelden dat de therapeut is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Ook het Persoons Gebonden Budget (PGB) biedt in veel gevallen mogelijkheden om de behandeling te vergoeden. Voor vragen over vergoedingen kunt u uiteraard contact opnemen.